Folkrace

OBS: Vi kan tyvärr inte ta emot kortbetalningar!
Men kontanter och Swish funkar bra. Vårt Swish-nummer är: 1231 300 540 Företag kan faktureras efter överenskommelse.

Folkrace:
Under sommaren kör vi på bana bestående av grus och asfalt.

På vintern kör vi på spolad isbana med dubbade Rallydäck. Naturligtvis har vi värme i bilarna och en uppvärmd lokal att vistas i.

 

Alternativ 1 (Folkrace): 1000 kr/person (Lagom för 8-20 personer)
Totalt 3st träningsvarv. 2st kvalomgångar med 3 varv vardera, där man kör på tid för att kvala in i tex. A- B- C-final osv. I finalerna startar man med upp till 4 bilar i bredd och först i mål efter 5 varv vinner. Medaljer till de tre bästa förarna ingår!

Alternativ 2 (Stora racet): 1300 kr/person (Lagom för 6-12 personer)
Totalt 4st träningsvarv. 3st kvalomgångar med 3 varv vardera, där man kör på tid för att kvala in i tex. A- B- C-final osv. I finalerna startar man med upp till 4 bilar i bredd och först i mål efter 5 varv vinner. Pokaler till de tre bästa förarna ingår!

Större grupper:
För större grupper skräddarsyr vi ert arrangemang. Ta kontakt med oss för pris och förslag på tävlingsupplägg. 070-614 32 72

Bokningsinformation för att hyra Folkrace:
Endast förbokade grupper. (minst 6-8 personer beroende på tävlingssupplägg för att köra en "egen" tävling). Vid större grupper kan vi skräddarsy arrangemanget, pris beroende på antal deltagare samt val av utförande.

Ni kan även kombinera Folkrace och Gokart för att få fram en totalsegrare. Vid bokning av detta får ni 100 kr rabatt / person.

Ingen alkoholförtäring tillåten innan någon av våra motoraktiviteter. All körning sker på egen risk.

För bokning och frågor ring Jan Ingesson: 070-614 32 72.